Marijke Hofstede
 
Marijke Hofstede
praktijkmanager

Marijke heeft in 2009 samen met Paul NeuroScan opgericht en is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de praktijk. Zij zorgt voor een goede coördinatie in een gastvrije omgeving waarin cliënten zich snel op hun gemak voelen. In haar vrije tijd kan je haar vinden in of op het water. Het leukst vindt ze de Friese meren en de Waddeneilanden. 
 
Paul du Jour
 
Paul du Jour
BIG geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut
Registerpsycholoog - Specialist NIP Gezondheidszorg / NIP Kinder en Jeugd

Paul volgt op de voet alle nieuwe ontwikkelingen om psychische klachten zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Neuromodulatie technieken hebben al jarenlang zijn bijzondere interesse. Hij is lid van de secties neuropsychologie en neurofeedback van het Nederlands Instituut van Psychologen en in het bezit van de titel BCN de Biofeedback Certification International Alliance. In zijn vrije tijd is Paul vaak langs, in of op het water te vinden, lopend, fietsend, zwemmend, schaatsend of op de ski’s.
 
Manon Mampaey
 
Manon Mampaey
GZ-psycholoog/orthopedagoog

Manon heeft veel ervaring en de afgelopen 12 jaar heeft zij samen met collega’s een eigen praktijk gehad. Als specialisme heeft zij het onderzoeken van “schoolgerelateerde problematiek”. Zij doet brede diagnostiek bij vraagstellingen als dyslexie, hoofdbegaafdheid, profiel-en beroepskeuze. Wanneer klachten onverklaarbaar zijn of als het leren (of op school in het algemeen) niet zo lekker loopt, vindt Manon het een uitdaging om hier duidelijkheid in te brengen. Daarnaast is zij expert in oudertraining en opvoedondersteuning. Haar vrije tijd brengt zij graag door samen met haar gezin. Verder is zij sportief en houdt zij van koken en lezen.
 
Eline Schakel
 
Eline Schakel
psycholoog in opleiding tot GZ psycholoog en neurofeedbacktherapeut

Eline is werkzaam als psycholoog en neurofeedbacktherapeut. Ze is afgestudeerd in de richting kinder- en jeugdpsychologie en beleeft veel plezier aan het werken met kinderen. Daarnaast heeft ze ervaring met het psychologisch onderzoeken van volwassenen met een (lichte) verstandelijke beperking. Eline is geïnteresseerd in neuropsychologie en de wisselwerking tussen de hersenen en het gedrag. In haar vrije tijd vindt Eline het leuk om concerten en musicals te bezoeken. Daarnaast heeft ze een passie voor koken en houdt ze ervan om reizen te maken.
 
sarah
 
Sarah van Gelderen
psycholoog en neurofeedback therapeut

Reeds van jongs af aan heeft Sarah een passie voor het werk met kinderen. Om die reden is zij kinder- en jeugdpsychologie gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Na haar studie heeft Sarah ruime kennis en ervaring opgedaan in het onderzoeken en behandelen van kinderen en jongeren met uiteenlopende klachten. Omdat bij NeuroScan niet alleen gedrag, gedachten en gevoelens, maar bovendien het verband met de werking van de hersenen aan bod komen, voelt zij zich erg op haar plek. Sarah houdt van katten en is dol op lekker eten, vooral Italiaans.
 
Mila
 
Mila Booy
psycholoog en neurofeedback therapeut

Ik ben Mila, afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de richting Klinische Neuropsychologie. Mijn interesse heeft altijd al bij kinderen gelegen en daarom heb ik ook gekozen voor de richting Kind en Jeugd. Vanaf mijn 14e heb ik regelmatig opgepast op kinderen van verschillende leeftijden; van baby tot puber. Door het oppassen en mijn stage op een praktijkschool heb ik veel ervaring op gedaan over het omgaan met kinderen en jongeren en hoe een band met ze op te bouwen. Daarnaast hou ik ook veel van naar festivals gaan, koken en nieuwe steden ontdekken.
 
 
Laura
 
Laura Bovée
Psycholoog


Sascha
 
Sascha Krom
Psycholoog

Sascha is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen in de richting klinische neuropsychologie. Ze heeft in het ziekenhuis gewerkt op de afdeling Medische Psychologie waardoor zij ervaring heeft met psychosomatische klachten. Ook heeft ze veel onderzoekservaring en heeft ze hersenonderzoek gedaan aan de hand van fMRI data. Naast haar werk schildert en fotografeert ze veel. Het meest houdt ze van de zon, lekker eten, tennissen en slechte romantische comedy’s. Ook wacht ze nog altijd tot ze een paard krijgt voor haar verjaardag.

Team Neuroscan

Algemene Voorwaarden NeuroScan  Privacy Reglement NeuroScan  
Klachtprocedurekwaliteitsstatuut ggz