Marijke Hofstede
 
Marijke Hofstede
praktijkmanager

Marijke heeft in 2009 samen met Paul NeuroScan opgericht en is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de praktijk. Zij zorgt voor een goede coördinatie in een gastvrije omgeving waarin cliënten zich snel op hun gemak voelen. In haar vrije tijd kan je haar vinden in of op het water. Het leukst vindt ze de Friese meren en de Waddeneilanden. Ze is gek op lekker eten, koken en niet te vergeten op Mickey, onze Yorkshire terriër die op 28 mei 2014 haar veertiende verjaardag heeft gevierd.
 
Paul du Jour
 
Paul du Jour
BIG geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut
Registerpsycholoog - Specialist NIP Gezondheidszorg / NIP Kinder en Jeugd

Paul volgt op de voet alle nieuwe ontwikkelingen om psychische klachten zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Neuromodulatie technieken hebben al jarenlang zijn bijzondere interesse. Hij is lid van de secties neuropsychologie en neurofeedback van het Nederlands Instituut van Psychologen en in het bezit van de titel BCN de Biofeedback Certification International Alliance. In zijn vrije tijd is Paul vaak langs, in of op het water te vinden, lopend, fietsend, zwemmend, schaatsend of op de ski’s.
 
Manon Mampaey
 
Manon Mampaey
GZ-psycholoog/orthopedagoog

Manon heeft veel ervaring en de afgelopen 12 jaar heeft zij samen met collega’s een eigen praktijk gehad. Als specialisme heeft zij het onderzoeken van “schoolgerelateerde problematiek”. Zij doet brede diagnostiek bij vraagstellingen als dyslexie, hoofdbegaafdheid, profiel-en beroepskeuze. Wanneer klachten onverklaarbaar zijn of als het leren (of op school in het algemeen) niet zo lekker loopt, vindt Manon het een uitdaging om hier duidelijkheid in te brengen. Daarnaast is zij expert in oudertraining en opvoedondersteuning. Haar vrije tijd brengt zij graag door samen met haar gezin. Verder is zij sportief en houdt zij van koken en lezen.
 
Eline Schakel
 
Eline Schakel
psycholoog NIP en neurofeedback therapeut

Eline is werkzaam als psycholoog en neurofeedbacktherapeut. Ze is afgestudeerd in de richting kinder- en jeugdpsychologie en beleeft veel plezier aan het werken met kinderen. Daarnaast heeft ze ervaring met het psychologisch onderzoeken van volwassenen met een (lichte) verstandelijke beperking. Eline is geïnteresseerd in neuropsychologie en de wisselwerking tussen de hersenen en het gedrag. In haar vrije tijd vindt Eline het leuk om concerten en musicals te bezoeken. Daarnaast heeft ze een passie voor koken en houdt ze ervan om reizen te maken.
 
linda
 
Linda Pulles
psycholoog NIP en neurofeedback therapeut

Linda heeft na haar studie psychologie een brede ervaring opgedaan in de psychodiagnostiek. Zij heeft een sterke interesse in het hoe en waarom van gedrag en gaat graag op zoek naar de oorsprong van klachten en naar de factoren die deze in stand houden. Daarnaast heeft zij een brede interesse in gezondheid en welzijn in het algemeen en de invloed die lichaam en geest op elkaar hebben. In haar vrije tijd is zij vaak in de sportschool te vinden en is zij erg geïnteresseerd in voeding en gezondheid.
 
sarah
 
Sarah van Gelderen
psycholoog en neurofeedback therapeut

Reeds van jongs af aan heeft Sarah een passie voor het werk met kinderen. Om die reden is zij kinder- en jeugdpsychologie gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Na haar studie heeft Sarah ruime kennis en ervaring opgedaan in het onderzoeken en behandelen van kinderen en jongeren met uiteenlopende klachten. Omdat bij NeuroScan niet alleen gedrag, gedachten en gevoelens, maar bovendien het verband met de werking van de hersenen aan bod komen, voelt zij zich erg op haar plek. Sarah houdt van katten en is dol op lekker eten, vooral Italiaans.
 
gerdien
 
Gerdien Lobbezoo
psycholoog en neurofeedback therapeut

Gerdien is afgestudeerd in de richting van klinische- en gezondheidspsychologie. Tijdens en na haar studie heeft zij brede ervaring opgedaan in de begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met ASS en ADHD. Daarnaast heeft zij ervaring met het doen van persoonlijkheidsonderzoek. In haarvrije tijd organiseert en leidt zij zomerkampen voor jongeren en (jong)volwassenen met ASS. Ook vind Gerdien het leuk om naar concerten te gaan, te sporten, te handwerken of te lezen.
 
 
Kirsten Mink
 
Kirsten Mink
medewerker secretariaat

Kirsten is verantwoordelijk voor het secretariaat van NeuroScan.
Zij regelt punctueel alle afspraken en zorgt ervoor dat cliënten zich direct op hun gemak voelen. Kirsten houdt van kinderen en heeft geruime tijd in een kinderdagverblijf gewerkt.
Ze houdt van gezelligheid en kijkt graag films thuis of in de bioscoop.
mickey
 
Mickey
28 mei 2000 - 9 april 2017
Op 9 april 2017 hebben wij afscheid genomen van het liefste, leukste en dapperste hondje, de mascotte van NeuroScan, bijna dagelijks aanwezig op de praktijk.
Wij missen haar enorm. Zij blijft voor altijd in ons hart.

Team Neuroscan

Algemene Voorwaarden NeuroScan  Privacy Reglement NeuroScan  
Klachtprocedurekwaliteitsstatuut ggz